logo barra ajuntament terrassa

  • imagen web 01
  

Consell Municipal de la Infància i l'Adolescència  de Terrassa

L'Ajuntament de Terrassa fa una aposta clara per fomentar la participació ciutadana i per promoure que infants i adolescents puguin opinar i ser escoltats, en consonància amb "El Dret a la Participació", article 12 de la Convenció sobre els drets de l'infant. (Assemblea General de les Nacions Unides, 1989).

Així neix un nou òrgan de participació, el CMIAT: Consell Municipal de la Infància i l'Adolescència de Terrassa.

El CMIAT és un òrgan on infants i adolescents que visquin o estudiïn a Terrassa podran exercir el seu dret a participar, a expressar les seves idees i pensaments, i a proposar accions concretes per transformar la ciutat.

Aquest òrgan participatiu estarà integrat per infants i adolescents entre 10 i 14 anys, que provenen principalment dels diferents de centres educatius i de lleure de la ciutat i que s'han presentat voluntàriament per formar-ne part.

Amb aquest òrgan consultiu, dissenyat perquè sigui obert i inclusiu, la ciutat es dota d'un espai de debat, que afavoreix la implicació de la infància i de l'adolescència en la gestió quotidiana de la ciutat, enfortint així la cultura de la participació i el civisme.

"Si fóssim capaços d'inclinar-nos i ser humils, les grans lliçons de la vida no les aprendríem dels adults savis sinó dels anomenats nens ignorants". Mahatma Gandhi

 Video explicatiu: "Construint ciutat, construint ciutadania Un recull d'experiències de Consells d'infants i/o adolescents de Catalunya: "Infància i participació política

Casa Baumann

Casa Baumann Terrassa Joventut

Qui som?

Contacta amb nosaltres

El Taulell

el taulell de la Baumann

Busco, venc, compro...

Anuncis breus de les persones usuaries.

Professionals

profesionals

Materials per a professionals

Informes i documents sobre juventut per a professionals.

Contacta'ns

contacta

Vols contactar amb nosaltres?

Telèfons, horaris, mails...

instagramfacebooktwitteryoutube    Mapa serveis juvenils    LOPD VD