logo barra ajuntament terrassa

Bucs Baumann

Els Bucs Baumann estan situat als baixos de la Casa Baumann (al costat del trenet de Vallparadís). Van néixer per cobrir la manca d'espais d'assaig i per ser una alternativa d'oci i foment de la cultura terrassenca. Amb la seva obertura s'aconseguia oferir unes òptimes condicions d'assaig i donar resposta a les inquietuds musicals de la ciutat. En tota la seva història, els Bucs han acollit més de 26.000 usuaris.

Els Bucs Baumann són 4 locals insonoritzats i equipats amb equips de veus, amplificadors de baix i guitarra, bateria completa, micròfons i teclat. A més, l'equipament disposa d'una aula de música i un petit estudi de gravació per hores.

A banda d'oferir més de 400 hores al mes d'espais d'assaig, els Bucs Baumann ofereixen diversos serveis a les bandes residents i al públic en general. Durant l'any es programen formacions i tallers musicals d'iniciació, s'organitzen concerts en viu, es programen bucs sessions -concerts per a grups residents- i es fan assajos oberts al carrer, a càrrec dels grups que assajen regularment, entre d'altres activitats.

L'Associació Indirecte

L'Associació per la Promoció Cultural Indirecte gestiona els bucs des del març de 2013. Indirecte és una entitat lúdico-cultural sense ànim de lucre, amb seu a Terrassa i amb una llarga trajectòria en l'àmbit musical, que es dedica a la gestió, producció, promoció i difusió de la música, amb especial atenció a la formació pedagògica, i amb el propòsit de transformar la realitat musical de la ciutat.

Entre els seus projectes realitzats, hi destaquen l'organització de les tres edicions del Festival de Música Independent Planetari a Matadepera, la gestió i programació artística de la sala de concerts i club Spay 9 de Terrassa, la participació activa en la programació inicial de La Casa de la Música de Terrassa o la programació de l'Espai Vapor dins el marc de la Festa Major de Terrassa.

www.indirecte.org

Més informació:
Servei de Joventut i Lleure Infantil
(Casa Baumann)
Av Jacquard, 1 | 93 784 83 90
De dl a dv de 9 a 14 h. i de 16 a 19 h. i dj i dv de 9 a 14 h.

RESERVES per assajar:
Es protegeix aquesta adreça electrònica contra correu brossa. Necessiteu el JavaScript habilitat per veure-la. | 93 739 70 00 Ext. 3570

HORARI DELS BUCS

De dimarts a divendres de 17 h. a 21 h. Dissabtes de 10 h. a 14 h. i de 17 h. a 21 h.
(Mes d'agost tancat)
Av. Jacquard, 1 - Al costat del trenet de Vallparadís.

 

pdf iconTAXA UTILITZACIÓ BUCS D'ASSAIG

Descarrega't el PDF amb la normativa i preus dels bucs

Casa Baumann

Casa Baumann Terrassa Joventut

Qui som?

Contacta amb nosaltres

El Taulell

el taulell de la Baumann

Busco, venc, compro...

Anuncis breus de les persones usuaries.

Professionals

profesionals

Materials per a professionals

Informes i documents sobre juventut per a professionals.

Contacta'ns

contacta

Vols contactar amb nosaltres?

Telèfons, horaris, mails...

instagramfacebooktwitteryoutube    Mapa serveis juvenils    LOPD VD