logo barra ajuntament terrassa

  • CA bucs
  • cap art 4
  • CA baumannlab
  • cap art 5

En l’àmbit de la creació artística hi ha diversos recursos
que s’ofereixen des del Servei.

El BaumannLab és un laboratori de creació jove centrat en la producció i suport a la creació artística de vocació multidisciplinar, que té com a eix central les arts visuals i el pensament contemporani.

baumannlab

BUCS Baumann és un espai municipal obert a tots els grups musicals de la ciutat. Situats als baixos de la Casa Baumann, ofereixen un condicions idònies per l’assaig dels grups joves de Terrassa.

bucs baumann

Finalment, per tal facilitar que la realització de graffitis sigui en espais adequats, es posa a disposició dels joves una sèrie de zones als diferents districtes de la ciutat per a la pràctica d'aquesta expressió artística. Les parets habilitades per a aquest ús aniran identificades amb un distintiu, que reprodueix un esprai amb l'eslògan "Aquí pots".

boto-aquipots

Espai d'entitats

CURS DE MONITORS/ES DE LLEURE HIVERN 2020-2021

A Espai d'entitats

Cartell curs monis hivern 20 21 semipresencial

El proper 19 de desembre comença una nova edició d'hivern del curs de monitors/es d’activitats d’educació en el lleure infantil i juvenil organitzat per l'Ajuntament de Terrassa a través del Servei de Joventut. 
 
Enguany la formació serà en format semipresencial a causa de l’excepcionalitat de la situació sanitària provocada per la COVID-19. El curs -que combinarà activitats presencials (60h), activitats en línia (65h) i pràctiques (160h), així com l'elaboració d'una memòria (25h)- serà impartit per l'Escola Lliure El Sol, entitat reconeguda per la Generalitat de Catalunya. 
 
Les sessions presencials del curs s'allargaran fins al 10 de gener de 2021 i tindran lloc a l'Espai Cruïlla de Terrassa (c/Atenes, 78) de 10h a 14h. Pel que fa a les activitats en línia, l'alumnat disposarà de 5 setmanes des de l'inici de la formació per realitzar-les.
 
La superació de les dues etapes del curs, l’etapa lectiva i la de pràctiques, permetrà als alumnes l’obtenció del diploma i del carnet de monitor/a que expedeix la Direcció General de Joventut de la Generalitat de Catalunya. El preu del curs és de 215€.
 
L'objectiu d'aquesta formació és preparar l’alumnat per intervenir de manera educativa en activitats de lleure infantil i juvenil i capacitar-lo per organitzar, dinamitzar i avaluar activitats de lleure infantil i juvenil en el marc de la programació general d’una organització, per mitjà de l’aplicació de les tècniques específiques d’animació grupal, amb una incidència explícita en l’educació en valors.
 
REQUISITS PER INSCRIURE’S
 
- Tenir 18 anys en el moment de formalitzar aquesta inscripció (es prioritzarà la inscripció de joves de 18 a 35 anys)
- Tenir coneixements d'ofimàtica
- Es recomana també parlar i escriure fluidament en català i tenir el graduat d’ESO
 
PLACES ESGOTADES
 
COM INSCRIURE’S?
 
1) Omplir el següent formulari d'inscripció:
 
2) Un cop rebut el formulari, ens posarem en contacte amb tu en cas que necessitis assessorament o que sigui necessari aclarir o confirmar les teves dades.
 
3) Després et farem arribar un correu electrònic amb les instruccions per formalitzar la inscripció (documentació que has d'enviar, termini per fer-ho, etc.)
 
4) Un cop formalitzada la inscripció, l'escola que imparteix el curs (Escola Lliure El Sol) es posarà en contacte amb tu per fer-te arribar totes les instruccions relatives al funcionament de la formació.

CONCURS LITERARI DE RELATS BREUS

A Espai d'entitats

Cartell concurs relats breus

El Centre d’Esplai Guadalhorce organitza un concurs literari de relats breus adreçat a tota la ciutadania amb la finalitat de fomentar la cultura i la solidaritat entre els ciutadans de Terrassa i de Bolívia.
 
La temàtica dels relats és: “Viatgem al Futur”. Deixa volar la teva imaginació i posa’t a escriure, podràs guanyar un EBOOK de regal.
 
El concurs està obert fins al 4 de desembre i compta amb la col·laboració de Terrassa Solidària, l’Associació de Veïns de Guadalhorce, l’Escola Pau Vila i l’Institut de Can Jofresa.
 
Més detalls a les bases del concurs (fes click al cartell)

Casa Baumann

Casa Baumann Terrassa Joventut

Qui som?

Contacta amb nosaltres

El Taulell

el taulell de la Baumann

Busco, venc, compro...

Anuncis breus de les persones usuaries.

Professionals

profesionals

Materials per a professionals

Informes i documents sobre juventut per a professionals.

Contacta'ns

contacta

Vols contactar amb nosaltres?

Telèfons, horaris, mails...

instagramfacebooktwitteryoutube    Mapa serveis juvenils    LOPD VD