logo barra ajuntament terrassa

lleure vacances

Els esplais i caus organitzen també i durant les vacances escolars dels infants, activitats de més durada aprofitant que els nens i nenes disposen de més temps lliure. Totes les activitats estan dirigides per un equip de responsables especialment formats per a aquesta tasca.

Entre les activitats que realitzen, destaquem les que es fan un cop acabada l’escola: els casals, les colònies, rutes i campaments d’estiu.

INFORMA'T
A L'OFICINA JOVE

Av. Jacquard, 1 – 93 784 83 90
Horari presencial: 9 a 14h de dilluns a divendres i dilluns de 16 a 19h.

(Aquest horari és provisional, respon a les noves mesures aprovades per la Generalitat per frenar el Covid19).

Es protegeix aquesta adreça electrònica contra correu brossa. Necessiteu el JavaScript habilitat per veure-la.

DIRECTORI D'ENTITATS
DE LLEURE

Consulta les entitats que tens més properes
al DIRECTORI D'ENTITATS.
 


Treu el suc de l'estiu!

Sota aquest eslògan, des del Servei de Joventut volem donar a conèixer les activitats d'estiu on infants i adolescents passen uns dies fora, convivint i en contacte amb la natura. Les colònies, rutes i campaments d'estiu són activitats que es fan sobretot durant el mes de juliol i que tenen una durada d'entre 3 i 15 dies. Els monitors/ores que lideren l'activitat tenen una formació específica i desenvolupen aquesta feina de manera voluntària.

Els participants, d'entre 4 i 16 anys, s'agrupen per edats i fan activitats adaptades a l'edat dels participants. Durant els dies que estan fora, s'afavoreix el treball en grup, el contacte amb la natura i la creativitat a través de jocs, gimcanes, descobertes, excursions, tallers, jocs de nit...

És una activitat que, al ser tant intensiva, permet treballar hàbits i l'adquisició de responsabilitats i autonomia, adaptada a l'edat de l'infant.

COLÒNIES

Activitat de diversos dies de durada que es realitza en una casa de colònies.

Totes les instal•lacions disposen de l’autorització pertinent de la Generalitat de Catalunya i disposen d’espais exteriors amplis on jugar, piscina per refrescar-se i estan envoltades de natura.

ENTITATS QUE FAN COLÒNIES

Centre d’Esplai 0.5 del Sant Esperit, Centre d’Esplai Tum Tum, Grup de Colònies Ca n’Anglada, Associació Educativa Can Palet, Centre d’Esplai Els Globus, CLL Tu Tries, Associació Juvenil Sarau, Centre d’Esplai El Tabal, Centre d’Esplai Ca n’Aurell, Centre d’Esplai Llar la Sagrada Família, Centre Juvenil Salesià (Esplai Club Amigos), Centre d’Esplai Boterut, Centre d’Esplai Bonaire, Centre d’Esplai La Fera de Poblenou, Cau Sant Pau i Associació Juvenil Farfalla.

Consulteu les entitats per districtes

CAMPAMENTS

Activitat de diversos dies de durada on es dorm en tendes de campanya.

Es realitzen activitats diverses estretament relacionades amb l’entorn natural.

ENTITATS QUE FAN CAMPAMENTS

Agrupament Escolta Torrent de les Bruixes, Centre d’Esplai 0.5 del Sant Esperit, Centre d’Esplai Tum Tum, Centre d’Esplai Ca n’Aurell, Centre d’Esplai Llar la Sagrada Família, Centre d’Esplai Boterut, Cau Sant Pau, Centre d'Esplai Can Parellada i Centre d'Esplai La Fàbrica de Can Tusell.

 

Consulteu les entitats per districtes

RUTES

Activitats consistent en una marxa itinerant en la qual, a cada jornada, es fa nit a l’aire lliure en un lloc diferent i es va fent un recorregut planificat per l’entitat.

S’acostumen a fer caminant, però també hi ha la possibilitat de fer-les en bicicleta.

Les rutes són per joves a partir de 14 anys.

ENTITATS QUE FAN RUTES

Centre d’Esplai 0.5 del Sant Esperit, Centre d’Esplai Tum Tum, Centre d'Esplai El Tabal, Centre d’Esplai Ca n’Aurell, Centre d’Esplai Llar la Sagrada Família, Esplai La Fera, Centre d’Esplai Boterut i Cau Sant Pau.

Consulteu les entitats per districtes

Casals d’estiu

Els casals són activitats que es realitzen durant l'estiu, de dilluns a divendres i que no tenen continuïtat durant l'any.

Són activitats educatives que ocupen unes hores al dia en l'entorn habitual dels infants i joves. S'hi fan activitats diverses en les què es motiva especialment la creativitat.

A Terrassa, gran part de les entitats de lleure porten a terme un projecte comú de Casals d'Estiu amb objectius i centre d'interès comuns que garanteix l'accés a l'activitat en igualtat de condicions per a qualsevol infant a tots els barris de la ciutat i compta amb el suport del Servei de Joventut de l'Ajuntament de Terrassa.

ENTITATS QUE FAN CASALS D'ESTIU

AEG Torrent de les Bruixes, CE Tremola, GC Ca n’Anglada, AE Can Palet,     CLL Els Globus, INSOC CE Guadalhorce, CE El Tabal, CE Ca n’Aurell, CE La Llar-Sagrada Família, CJ Salesià, AJ Sarau, L'Òliba Blanca, CE Bonaire, CE La Fera de Poblenou, GE La Fàbrica, CE Les Arenes, Cau Sant Pau, CLL Tu Tries, Centre d'Esplai Farfalla i CE Can Parellada.

Consulteu les entitats per districtes

Casa Baumann

Casa Baumann Terrassa Joventut

Qui som?

Contacta amb nosaltres

El Taulell

el taulell de la Baumann

Busco, venc, compro...

Anuncis breus de les persones usuaries.

Professionals

profesionals

Materials per a professionals

Informes i documents sobre juventut per a professionals.

Contacta'ns

contacta

Vols contactar amb nosaltres?

Telèfons, horaris, mails...

instagramfacebooktwitteryoutube    Mapa serveis juvenils    LOPD VD