logo barra ajuntament terrassa

lleure-curs2

Les activitats que realitzen els esplais i caus durant el curs escolar són 2: esplai de dissabtes i esplai diari.

En les activitats dels esplais i caus, els infants i joves es divideixen en grups, segons l'edat, i es fan activitats adaptades a ells i elles. L'equip de responsables són monitors i monitores de lleure amb formació específica per dirigir activitats amb menors d'edat.

La finalitat dels esplais i caus és educar i convertir el temps de lleure en un espai de diversió, per tal contribuir al desenvolupament personal dels infants i adolescents i en la transformació cap a una societat més justa.

INFORMA'T
A L'OFICINA JOVE

Av. Jacquard, 1 – 93 784 83 90
de dll a dj de 9 a 14 i 16 19h i divendres de 9 a 14h.
Es protegeix aquesta adreça electrònica contra correu brossa. Necessiteu el JavaScript habilitat per veure-la.

DIRECTORI D'ENTITATS
DE LLEURE

Consulta les entitats que tens més properes
al DIRECTORI D'ENTITATS.
 


Esplai setmanal

ESPLAI SETMANAL

A la nostra ciutat són 20 els esplais i caus que duen a terme activitats els caps de setmana, des d'octubre fins al juny, adreçades a infants i joves d'entre 3 i 17 anys.

Les entitats, que es troben en tots els districtes de la ciutat, organitzen jocs, tallers, excursions i sortides, adaptades a l'edat dels infants i joves que hi participen.

L'equip de responsables són monitors i monitores de lleure amb formació específica per dirigir activitats amb menors d'edat i que realitzen aquesta tasca de manera voluntària.

La finalitat dels esplais i caus és educar en valors a infants i joves i convertir el temps de lleure en un espai de diversió que permeti transmetre valors com el compromís, la solidaritat i la sostenibilitat, per tal contribuir al desenvolupament personal de l'infant i el/la jove i en la transformació cap a una societat més justa.

ENTITATS QUE FAN ESPLAI SETMANAL

Agrupament Escolta Torrent de les Bruixes, Centre d’Esplai 0.5 del Sant Esperit, Centre d’Esplai Tum Tum, Grup de Colònies Ca n’Anglada, Centre Diari Can Palet, Centre d’Esplai Can Parellada, Centre d’Esplai Els Globus, Centre d’Esplai El Tabal, Centre d’Esplai Ca n’Aurell, Centre Juvenil Salesià (Esplai Club Amigos), Centre d’Esplai Boterut, Centre d’Esplai Bonaire, Centre d’Esplai La Fera de Poblenou, Centre d’Esplai d’Ègara, Centre d’Esplai La Fàbrica, Cau Sant Pau, Església Unida, Associació Juvenil Sarau, CLL Tu Tries! i CE Farfalla.

Consulteu les entitats per districtes

Casa Baumann

Casa Baumann Terrassa Joventut

Qui som?

Contacta amb nosaltres

El Taulell

el taulell de la Baumann

Busco, venc, compro...

Anuncis breus de les persones usuaries.

Professionals

profesionals

Materials per a professionals

Informes i documents sobre juventut per a professionals.

Contacta'ns

contacta

Vols contactar amb nosaltres?

Telèfons, horaris, mails...

instagramfacebooktwitteryoutube    Mapa serveis juvenils    LOPD VD