logo barra ajuntament terrassa

FAMÍLIES I PANTALLES, COM S’HA D’ ACTUAR?

Els dies 11 i 18 de novembre, de 17.20h a 19h​ a la Casa Baumann. (Av. Jacquard, 1) Terrassa farem un taller per a pares i mares sobre habilitats comunicatives en el bon ús de les TIC en l’àmbit familiar.

Les TIC ofereixen un ventall de possibilitats de creixement personal i col·lectiu als menors i joves, però també, l’exposició a riscos associats. Els pares com a primers educadors són un element clau i determinant en l’acompanyament i orientació dels seus fills en l’ ús segur i responsable de les TIC.

És un taller dinàmic adreçat a pares i mares amb l’objectiu de reforçar el seu rol parental davant l’ús de pantalles (mòbil, tauletes, videojocs...). El taller facilita un espai de reflexió i acompanyament on els participants obtindran eines i recursos per prevenir i gestionar les situacions problemàtiques derivades de l’ús inadequat de pantalles i proporcionarà pautes bàsiques per aprendre a fer-ne un ús responsable.

                                        Més informació                                                  Formulari d'inscripcions 

Jornada sobre Aprenentatge Servei

 

L'objectiu d'aquesta jornada és formar als participants en el disseny de projectes dAprenentatge Servei donant a conèixer diferents estratègies per portar a terme un projecte educatiu seguint aquesta metodologia. 

Vols fer les pràctiques laborals a Berlín, Bristol o Cork?

Si tens ganes de marxar a l’estranger, viure una nova experiència i donar una empenta a la teva trajectòria… aquesta és la teva!
 
T’oferim l’oportunitat de marxar a fer pràctiques laborals a Berlín, Bristol o Cork amb totes les despeses pagades. Apunta’t al TLN Mobilicat amb la Víbria Intercultural.
 
Recorda, la data límit per inscriure’s és el 25 de novembre!

Plenari del CMIAT

El passat dijous 14 de novembre es va dur a terme el 1er Plenari i la Constitució Oficial del CMIAT en aquest segon any de curs. Es va realitzar al Centre Cívic President Macià , amb una totalitat de 147 infants i adolescents  i d’entre ells i elles, 25 consellers i conselleres escollits per sorteig el passat dijous 17 d’octubre.
 
Amb la presència de l’Alcalde de la ciutat, Jordi Ballart van rebre una cordial benvinguda i felicitació i la Regidora de Joventut, infància i adolescència , Ona Martínez, els va agrair la seva gran feinada feta el curs passat i va donar resposta a les propostes recollides en un informe que van  fer arribar a l’equip de govern.
                                                                                                               (Veure video del plenari del plenari)

#DISCOVER EU

DiscoverEU és una iniciativa de la Unió Europea que ofereix als joves de 18 anys l'oportunitat de conèixer Europa a través d'un viatge amb el passi Interrail.
 
El proper període de candidatures per als joves que hi vulguin participar estarà obert del 7 al 28 de novembre de 2019. Els requisits per poder-hi participar són: haver nascut entre l'1 de gener de 2001 i el 31 de desembre de 2001 (ambdós inclosos) i tenir la nacionalitat d'un dels estats membres de la UE en el moment de la decisió d'adjudicació.
 
Els joves seleccionats (prèvia participació en un concurs), podran fer un viatge de fins a 30 dies de durada entre l'1 d'abril i el 31 d'octubre de 2020.
 
Més informació i inscripcions: Portal Europeu de la Joventut
 

Casa Baumann

Casa Baumann Terrassa Joventut

Qui som?

Contacta amb nosaltres

El Taulell

el taulell de la Baumann

Busco, venc, compro...

Anuncis breus de les persones usuaries.

Professionals

profesionals

Materials per a professionals

Informes i documents sobre juventut per a professionals.

Contacta'ns

contacta

Vols contactar amb nosaltres?

Telèfons, horaris, mails...

instagramfacebooktwitteryoutube    Mapa serveis juvenils    LOPD VD