logo barra ajuntament terrassa

Subvencions 2018

Us informem que la convocatòria per a la concessió de subvencions per a la realització de projectes, activitats i serveis del 2018 ja ha estat publicada al BOP en data 27 de març de 2018.

Podeu trobar tota la informació fent click al següent enllaç Subvencions 2018

El termini de presentació de sol·licituds finalitza el 27 d'abril de 2018.

Camps de treball 2018

Un any més, la Direcció General de Joventut continua organitzant camps de treball com a activitat idònia per als i les joves atenent al component social, a l'intercanvi cultural que es propicia i a la relació amb l'entorn local-, i aposta per la millora qualitativa dels projectes.

El programa de camps de treball, adreçat a joves de 14 a 29 anys, inclou els camps de treball a Catalunya, els camps de treball a la resta de l'Estat i els camps de treball internacionals.

Més informació 

ENQUESTA JOVE TERRASSA #PARTICIPA!!!

El Servei de Joventut de l'Ajuntament de Terrassa està avaluant els serveis i recursos que es realitzen per als i les joves de la ciutat. L'objectiu general d'aquesta avaluació és millorar les polítiques de joventut de Terrassa, posant l'èmfasi en aquelles vinculades a l'emancipació i l'autonomia del Pla Local de Joventut 2017-2021.

Encara hi ets a temps de participar a l' ENQUESTA Es respon en pocs minuts. Data límit el 30 d'abril. Si tens coses a dir, si penses que hi ha coses que no es fan, si penses hi ha serveis que cal canviar, ... ara és el moment! Vinga, respon el qüestionari, i digues la teva!!!. La teva participació és molt important per a nosaltres!

Casa Baumann

Casa Baumann Terrassa Joventut

Qui som?

Contacta amb nosaltres

El Taulell

el taulell de la Baumann

Busco, venc, compro...

Anuncis breus de les persones usuaries.

Professionals

profesionals

Materials per a professionals

Informes i documents sobre juventut per a professionals.

Contacta'ns

contacta

Vols contactar amb nosaltres?

Telèfons, horaris, mails...

facebooktwitteryoutube    Mapa serveis juvenils    LOPD VD