logo barra ajuntament terrassa

Intercanvi Peace Rhapsody

Del 28 de juny al 5 de juliol tindrà lloc a Terrassa l'intercanvi juvenil Peace Rhapsody.  L'objectiu d'aquest projecte és desenvolupar la consciència i les competències bàsiques de les participants en la transformació no violenta de conflictes i implicar-les en el procés de construcció de la pau utilitzant l'art com a eina. 
Poden participar 7 joves residents a l’estat espanyol d’entre 18 i 30 anys. Seran 30 participants en total i la resta provindran de                                                                                                     Georgia, el Regne Unit i Ucraïna.

El CMIAT llegeix el Pregó i inaugura la Festa Major Infantil

El proper dissabte 29 de juny a les 18:45h al Parc de Vallparadís (escenari Pla del Castell) es procedirà per primera vegada a la lectura del pregó d'inici de la Festa Major Infantil.
 
Enguany, seran els i les membres del CMIAT -Consell Municipal de la Infància i l’Adolescència de Terrassa, qui s’encarregaran d’aquest tant preuat honor.
 
El CMIAT és l’òrgan de participació infantil i juvenil de Terrassa i està format per infants i adolescents entre 10 i 14 anys, representants i provinents de diversos centres educatius i entitats de lleure de la ciutat, que es troben mensualment per debatre, expressar, opinar i aportar propostes de millora de la ciutat de Terrassa. Ells i elles ens explicaran qui són, què fan i com funciona el CMIAT.

Xerrada de Jaume Funes a l'Ins Les Aimerigues

funes web

Les AMPA del Pla Educatiu d'Entorn del Districte 4 i Can Boada han organitzat conjuntament una xerrada sobre adolescència a càrrec de Jaume Funes, psicòleg, educador, periodista i autor del llibre "Estima'm quan menys ho mereixi... perquè és quan més ho necessito".

Serà dimarts 11 de desembre a les 18h a l'Institut Les Aimerigues (C. d'Icària 80).

Casa d'oficis

Comença la selecció de joves entre 16 i 24 anys per a les Cases d'oficis de jardineria i fusteria d'alumini. Adreçat a joves residents al districte 2 o al barri de la Maurina. Cal presentar la sol·licitud; de dilluns a divendres de 9.00 a 14.00 h. als dispositius de Foment d'aquests districtes:

Dispositiu de Foment a La Maurina, Sardenya, 37.

Dispositiu de Foment al Districte II, Centre Cívic Montserrat Roig. Av. Barcelona, 180,2ª.

Inici formació: desembre de 2018.

Formació ocupacional

Concurs Europan 2018

Es posa en marxa la nova edició del concurs biennal EUROPAN. Es posa en marxa la nova edició del concurs biennal EUROPAN. 

EUROPAN és un concurs europeu per a joves arquitectes en el que hi participen actualment quinze països del nostre continent proposant territoris urbans que requereixen reflexió i recerca de solucions innovadores per adaptar-se a noves maneres de viure.

Més informació

Casa Baumann

Casa Baumann Terrassa Joventut

Qui som?

Contacta amb nosaltres

El Taulell

el taulell de la Baumann

Busco, venc, compro...

Anuncis breus de les persones usuaries.

Professionals

profesionals

Materials per a professionals

Informes i documents sobre juventut per a professionals.

Contacta'ns

contacta

Vols contactar amb nosaltres?

Telèfons, horaris, mails...

instagramfacebooktwitteryoutube    Mapa serveis juvenils    LOPD VD