logo barra ajuntament terrassa

VIII Jornada: El Procés d'acompanyament

VIII Jornada: El procés d’acompanyament a adolescents en medi obert “Cartografiant el medi obert”
 
El proper dimarts dia 11 de juny a la Universitat autònoma de Barcelona es portarà a terme la VIII edició de la Jornada: El procés d’acompanyament a adolescents en medi obert amb la participació com a membres organitzadors el Servei de Joventut i Lleure infantil i els Serveis socials de l’Ajuntament de Terrassa, conjuntament amb els ajuntaments de Badia, Cerdanyola del Vallès, Barcelona, les universitats UB I UAB, el Consell Comarcal del Vallès occidental i la Diputació de Barcelona.

DIA MUNDIAL DE LA HIGIENE MENSTRUAL

El 28 de maig és el dia mundial de la higiene menstrual. Un dia que ha de servir per recordar que en la nostra cultura la menstruació és un tabú i està estigmatitzada. Menstruar no pot ser una vergonya o una cosa privada i el menyspreu i la invisibilització cap a la regla acaba sent-ho cap als cossos que menstruen.
 
Per això, reivindiquem l’educació menstrual, el saber col•lectiu al voltant dels nostres cossos, de la menstruació i del cicle per recuperar el control dels nostres cossos i per trencar mites i tabús. Apostant per una educació menstrual que posi al centre les nostres vides i els nostres cossos i visibilitzi sistemes alternatius de recollida de sagnat com la copa menstrual, el sagnat lliure, les compreses reutilitzaves, entre d'altres.
 
Teniu tota la informació al teu abast. https://www.terrassa.cat/dia-de-la-higiene-menstrual
 

PROJECTE SORORI... QUÈ?

Aquest 29 d’abril s’ha iniciat al Institut Mont Perdut un nou projecte – Sorori... què? - que es portarà a terme cada dilluns de 17:30 h. a 19 h. fins al 18 de juny. 
 
Sorori... què? Sorgeix de l’anàlisi d’una enquesta realitzada per les alumnes del INS Mont Perdut a la recerca dels seus interessos, sumat a l’anàlisi efectuat per la Taula Tècnica Jove del Districte 2.2, on s’evidencia la preocupació sobre problemàtiques de violència de gènere en aquesta zona del districte i en el centre educatiu en concret.

Casa Baumann

Casa Baumann Terrassa Joventut

Qui som?

Contacta amb nosaltres

El Taulell

el taulell de la Baumann

Busco, venc, compro...

Anuncis breus de les persones usuaries.

Professionals

profesionals

Materials per a professionals

Informes i documents sobre juventut per a professionals.

Contacta'ns

contacta

Vols contactar amb nosaltres?

Telèfons, horaris, mails...

instagramfacebooktwitteryoutube    Mapa serveis juvenils    LOPD VD