logo barra ajuntament terrassa

Noticies

VIII Jornada: El Procés d'acompanyament

VIII Jornada: El procés d’acompanyament a adolescents en medi obert “Cartografiant el medi obert”
 
El proper dimarts dia 11 de juny a la Universitat autònoma de Barcelona es portarà a terme la VIII edició de la Jornada: El procés d’acompanyament a adolescents en medi obert amb la participació com a membres organitzadors el Servei de Joventut i Lleure infantil i els Serveis socials de l’Ajuntament de Terrassa, conjuntament amb els ajuntaments de Badia, Cerdanyola del Vallès, Barcelona, les universitats UB I UAB, el Consell Comarcal del Vallès occidental i la Diputació de Barcelona.
Al llarg de les set edicions anteriors s’ha reflexionat al voltant dels diferents elements que composen l’acompanyament des del medi obert, evidenciant que el concepte “medi obert” s’interpreta de manera diferent en funció del servei, objectiu o àmbit de treball. 
 
Des de l’organització es vol que aquesta edició posi en debat i es reflexioni sobre el concepte de medi obert, preguntant-nos sobre els elements que el caracteritzen, les condicions i condicionants que existeixen, les seves estratègies metodològiques i les competències necessàries dels professionals que utilitzen aquesta metodologia.
 
Es crearan espais de treball participatius on es puguin confrontar mirades i espais de debat amb persones expertes que donin diferents perspectives pràctiques. Un dels professionals experts, és la Berta Ferran, directora del projecte Districte Jove de Terrassa, que exposarà la mirada d’intervenció i el plantejament metodològic del projecte d’educació de carrer de la Ciutat Terrassa. 
 
L’objectiu de la jornada és que sigui un espai de debat, reflexió, creació i intercanvi on professionals, estudiants i persones interessades puguin de manera conjunta cartografiar el medi obert.
 

Casa Baumann

Casa Baumann Terrassa Joventut

Qui som?

Contacta amb nosaltres

El Taulell

el taulell de la Baumann

Busco, venc, compro...

Anuncis breus de les persones usuaries.

Professionals

profesionals

Materials per a professionals

Informes i documents sobre juventut per a professionals.

Contacta'ns

contacta

Vols contactar amb nosaltres?

Telèfons, horaris, mails...

instagramfacebooktwitteryoutube    Mapa serveis juvenils    LOPD VD