logo barra ajuntament terrassa

Noticies

PRESENTACIÓ DEL DOCUMENT "TENIR IDENTITAT, PAUTES DE TREBALL I FUTUR"

Ja fa dos anys que vam engegar el BaumannLab, un projecte innovador que vol donar resposta als nous models d’organització, d’economia productiva i de producció de coneixement que han aparegut en els últims temps, i a la clara necessitat d’explorar maneres innovadores d’entendre la gestió i l’articulació de les polítiques culturals i juvenils que donin resposta a aquest nou escenari.

Per recollir tot allò que s’ha anat treballant i concretant en aquests primers anys de posada en marxa del projecte, hem elaborat el document "Tenir identitat, pautes de treball i reptes de futur". La seva intenció és definir, consensuar i posar en valor el projecte, així com compartir-ho amb altres entitats i institucions.

"Tenir identitat, pautes de treball i futur" consta de tres parts. Les dues primeres parts, des de perspectives diferents, aborden de manera complementària la descripció del que és el BaumannLab. En la primera part es planteja la visió amb la qual es defineix el BaumannLab, i en la segona hi trobem les pautes de treball i protocols de funcionament del BaumannLab. La última part fa referència als reptes de futur. El document s'ha elaborat amb el suport del col·lectiu Sinapsis, que ha acompanyat el procés d'obertura del BaumannLab i han estat membres de l'equip gestor de 2011.

 

www.baumannlab.cat

Tota la informació del baumannlab la trobaràs al seu web.

 

 

Casa Baumann

Casa Baumann Terrassa Joventut

Qui som?

Contacta amb nosaltres

El Taulell

el taulell de la Baumann

Busco, venc, compro...

Anuncis breus de les persones usuaries.

Professionals

profesionals

Materials per a professionals

Informes i documents sobre juventut per a professionals.

Contacta'ns

contacta

Vols contactar amb nosaltres?

Telèfons, horaris, mails...

instagramfacebooktwitteryoutube    Mapa serveis juvenils    LOPD VD