logo barra ajuntament terrassa

Noticies

La Casa Baumann renova la seva imatge

L’any 2013 s’inicia una nova etapa per a la Casa Baumann. Per una banda s’ha creat la marca “B de Baumann”, que neix amb l’objectiu d’apropar el Servei de Joventut i Lleure Infantil a la gent jove a través d’una imatge més actual i propera, reforçant encara més la identitat de la seu del Servei.

Per altra banda, la Baumann Oficina Jove, fins ara coneguda com Oficina Municipal d’Emancipació Juvenil, estrena també logo. Aquesta novetat ha de ser el punt inicial per donar un nou impuls a la difusió d’aquest projecte, que té com a objectiu ser la resposta a aquells dubtes que la gent jove pot tenir sobre temes de la seva vida quotidiana, com ara habitatge, salut, viatges, formació, ocupació... L’anterior OMEJ englobava diferents serveis com els Punts Joves a l’Institut, el Servei Jove d’Habitatge i el Servei d’Assessorament en voluntariat europeu. El nou logo pretén donar a conèixer, organitzar i unificar tots aquests en una única imatge, facilitant així la comprensió del Servei.

Aquest resultat s’ha aconseguit després d’un treball transversal amb alumnes de l’Escola Municipal d’Art de la nostra ciutat. L’objectiu d’aquesta col·laboració ha estat el de professionalitzar l’alumnat del tercer curs, grau on es realitza el projecte final de carrera, i ajudar en el pas de l’escola a l’àmbit laboral. Així, s’ha portat a terme un procés participatiu on cada participant ha fet la seva proposta, tutoritzada per docents del centre. Finalment, el personal del Servei de Joventut i Lleure Infantil ha escollit les opcions guanyadores, que en el cas de la marca “B de Baumann” ha estat la dissenyada per l’alumna Rosa Contreras, mentre que pel que fa al logo de l’Oficina Jove l’escollida ha estat la imatge realitzada per l’alumne Alberto Torres.

Cal esmentar també que la marca “B de Baumann” serà també la imatge principal de la nova web del Servei de Joventut i Lleure Infantil, una eina de comunicació enfocada a la gent jove i a les seves entitats, que es posarà en marxa al mes de març, i que pretén acostar tota la informació del Servei i els diferents programes que desenvolupa, de manera més ràpida, àgil i directa, a la població jove principalment.

Casa Baumann

Casa Baumann Terrassa Joventut

Qui som?

Contacta amb nosaltres

El Taulell

el taulell de la Baumann

Busco, venc, compro...

Anuncis breus de les persones usuaries.

Professionals

profesionals

Materials per a professionals

Informes i documents sobre juventut per a professionals.

Contacta'ns

contacta

Vols contactar amb nosaltres?

Telèfons, horaris, mails...

instagramfacebooktwitteryoutube    Mapa serveis juvenils    LOPD VD