logo barra ajuntament terrassa

Dia de la visibilitat bisexual

El Dia de la Visibilitat Bisexual se celebra el 23 de setembre. L'origen d'aquesta jornada coincideix amb l'aniversari de l'activista bisexual Gigi Raven Wilbur. Al 1999 va ser la primera vegada que es va reivindicar internacionalment l'orgull bisexual i va ser a la XXII Conferència Mundial de l'Associació Internacional de Lesbianes, Gays, Bisexuals, Trans i Intersex (ILGA) a Johannesburg, Sudàfrica.
 

Concentració contra la violència de gènere

Demà 20-S a les 20.00 h. concentració a la Plaça de la Universitat de Barcelona contra les violències de gènere. La Plataforma Unitària contra les violències de gènere, davant les  violències masclistes, donem suport a totes les manifestacions que tinguin per objectiu el canvi estructural que es necessita, les reivindicacions per fer-hi front i l’exigència a les institucions de recursos, mesures socials adients per erradicar-la de les nostres videsi de les nostres ciutats.
 
Després de l’estiu de barbàrie que hem viscut, el pitjor en més d’una dècada, amb 13 feminicidis únicament durant el mes de juliol, violacions grupals en augment i el mateix dia que assassinen 3 dones de la mateixa família a Galícia, considerem que no podem esperar al 25 de novembre per conquerir els carrers i la nit.
 
Animem a totes a participar a la concentració de llums a la Plaça de la Universitat de Barcelona el proper 20 de setembre a les 20 h. 
 

Coneix les propostes del CMIAT !

Dissabte 29 de juny a les 18:45h al Parc de Vallparadís es va procedir per primera vegada a la lectura del pregó d'inici de la Festa Major Infantil.
 
Enguany, van ser els i les membres del CMIAT, Consell Municipal de la Infància i l’Adolescència de Terrassa, qui van tenir aquest tan preuat honor. 
 
El CMIAT és l’òrgan de participació infantil i juvenil de Terrassa i està format per infants i adolescents entre 10 i 14 anys, representants i provinents de diversos centres educatius i entitats de lleure de la ciutat, que es troben mensualment per debatre, expressar, opinar i aportar propostes de millora de la ciutat de Terrassa.
 
Ells i elles a través del Pregó han explicat qui són, què fan, com funciona el CMIAT i han exposat ben alt i clar algunes de les seves propostes. Tots els grups han treballat també al llarg d’aquest any, en un informe final, que recull totes les seves idees, opinions i propostes sobre la ciutat de Terrassa. 
 
Llegeix el Pregó i l’informe. No t’ho perdis!! (Fes click a les imatges de sota)
 
                              Prego CMIAT imatge2                                                   

Informe CMIAT imatge2 

                                             PREGÓ                                                                                       INFORME

Xerrada de Jaume Funes a l'Ins Les Aimerigues

funes web

Les AMPA del Pla Educatiu d'Entorn del Districte 4 i Can Boada han organitzat conjuntament una xerrada sobre adolescència a càrrec de Jaume Funes, psicòleg, educador, periodista i autor del llibre "Estima'm quan menys ho mereixi... perquè és quan més ho necessito".

Serà dimarts 11 de desembre a les 18h a l'Institut Les Aimerigues (C. d'Icària 80).

Casa d'oficis

Comença la selecció de joves entre 16 i 24 anys per a les Cases d'oficis de jardineria i fusteria d'alumini. Adreçat a joves residents al districte 2 o al barri de la Maurina. Cal presentar la sol·licitud; de dilluns a divendres de 9.00 a 14.00 h. als dispositius de Foment d'aquests districtes:

Dispositiu de Foment a La Maurina, Sardenya, 37.

Dispositiu de Foment al Districte II, Centre Cívic Montserrat Roig. Av. Barcelona, 180,2ª.

Inici formació: desembre de 2018.

Formació ocupacional

Casa Baumann

Casa Baumann Terrassa Joventut

Qui som?

Contacta amb nosaltres

El Taulell

el taulell de la Baumann

Busco, venc, compro...

Anuncis breus de les persones usuaries.

Professionals

profesionals

Materials per a professionals

Informes i documents sobre juventut per a professionals.

Contacta'ns

contacta

Vols contactar amb nosaltres?

Telèfons, horaris, mails...

instagramfacebooktwitteryoutube    Mapa serveis juvenils    LOPD VD