logo barra ajuntament terrassa

  • Activitats trimestrals 2

BAUMANN OFICINA JOVE
PROGRAMACIÓ D'ACTIVITATS GENER-ABRIL 2018

INSCRIU

MOBILITAT EUROPEA

FER UN VOLUNTARIAT EUROPEU. EM COMENÇO A PREPARAR! DIMARTS 30 de GENER a les 18.00h Tens ganes de viure a un altre país, conèixer nova gent, créixer professionalment? Fes una estada a l'estranger amb totes les despeses cobertes i recolzament en tot el procés. Vine a escoltar-nos, t'enganxaràs al mode-SVE! - Sessió a càrrec de la Víbria Intercultural.
SOC MENOR I VULL VIATJAR A L'ESTRANGER. DIMARTS 27 de FEBRER a les 18.00h Encara no has fet els 18 anys, però vols marxar a l'estranger aquest estiu? Vine i t'ho explicarem tot sobre els camps de treball, els intercanvis juvenils, etc. - Sessió a càrrec de la Víbria Intercultural.
CAMPS DE VOLUNTARIAT A L'ESTRANGER. DIMARTS 20 de MARÇ a les 18.00h Tens ganes de tenir una experiència de voluntariat a l'estranger? T'explicarem les diferents possibilitats per a participar en projectes de voluntariat a l'estranger a camps de treball. - Sessió a càrrec de la Víbria Intercultural i Servei Civil Internacional de Catalunya (SCI).

TREBALL

SESSIÓ INDIVIDUALITZADA DE CV EN ANGLÈS. TOTS ELS DIMARTS a partir del 6 de FEBRER de 17 a 18.00h Necessites fer el teu CV i carta de motivació en anglès per tal de fer un voluntariat o treballar a l'estranger. Demana cita prèvia per telèfon o correu electrònic a Baumann Oficina Jove.
COM CREAR UN CURRICULUM VITAE CREATIU? DIMECRES 14 de MARÇ a les 18.00h Sabies que existeixen molts tipus de currículum? I que depenent de la feina que cerquem és més idoni un tipus o un altre? Vols fer un CV creatiu? Descobreix el teu! A càrrec de Foment de Terrassa.
BUSCANT FEINA DE CAPS DE SETMANA. DIMECRES 21 de MARÇ a les 18.00h Estàs estudiant I/o a l'atur i busques feina de caps de setmana? No saps per on començar? Vine i sortiràs amb les idees més clares. A càrrec de Foment de Terrassa.

COMPETÈNCIES PERSONALS

JO PUC, TU POTS: MOTIVACIÓ PERSONAL. DIMARTS 23 de GENER a les 10.00h i DIMARTS 30 de GENER a les 10.00h - De vegades et sents desanimat? amb poques ganes de fer coses? Vine i aprèn estratègies per estimular la teva motivació i a tenir un pensament més positiu. T'ho ensenyarem d'una manera pràctica i dinàmica a fer-ho realitat. - Destinataris: Joves de 14 a 25 anys. . A càrrec d'Associació Catalana d'Orientació (ACO).

ESTUDIS

XERRADA D'ORIENTACIÓ D'ESTUDIS PER A FAMÍLIES. DIMARTS 23 de GENER i DIMARTS 13 de MARÇ a les 18.00h Coneix els itineraris formatius que pot escollir el teu fill o filla. Sessió dirigida a familiars per a que coneguin quins itineraris formatius poden escollir els i les joves després de l'ESO.

XVII MOSTRA D'ENSENYAMENT – del 5 al 27 d'ABRIL de DILLUNS a DIMECRES de 16 a 18.45h Vine i trobaràs la informació sobre tots els estudis postobligatoris. A més, pots rebre una orientació personalitzada, tenint en compte les teves inquietuds, motivacions i aptituds.

I A MÉS A MÉS
Baumann Oficina Jove disposa d'una Assessoria d'Estudis els dilluns, dimarts i dijous. Truca per reservar hora i podràs resoldre els teus dubtes acompanyat per un/a especialista que et donarà una atenció personalitzada.

PER REBRE MÉS INFORMACIÓ POTS DEMANAR HORA O VENIR A L’OFICINA JOVE

Av. Jacquard, 1 – 93 784 83 90
De dll a dx de 9 a 14.30 i de 16 a 19 h. Dj i dv de 9 a 14.30 h.
CONSULTA'NS O DEMANA HORA

Casa Baumann

Casa Baumann Terrassa Joventut

Qui som?

Contacta amb nosaltres

El Taulell

el taulell de la Baumann

Busco, venc, compro...

Anuncis breus de les persones usuaries.

Professionals

profesionals

Materials per a professionals

Informes i documents sobre juventut per a professionals.

Contacta'ns

contacta

Vols contactar amb nosaltres?

Telèfons, horaris, mails...

facebooktwitteryoutube    Mapa serveis juvenils    LOPD VD