logo barra ajuntament terrassa

  • Cap Estudis

ASSESSORIA D'ESTUDIS

No saps que estudiar? Tens dubtes sobre què fer després de l'ESO o vols reincorporar-te al sistema educatiu? necessites informació d'universitat, formació professional, formació no regulada, proves d'accés o per fer un batxillerat?

Demana ja la teva hora a l'assessoria d'estudis i avança cap al teu futur acadèmic!

Aquest servei t'ofereix una hora de sessió individual per a que coneguis en detall els estudis que pots cursar. L'Assessoria d'Estudis funciona amb cita prèvia durant tres dies a la setmana, tots els dilluns i dimecres de 16 a 19h i els dijous de 10 a 14h. Truca, envia'ns un correu electrònic o vine per fer la teva reserva.

 

MOSTRA DE L'ENSENYAMENT

 Del 5 al 27 d'abril tenim a Terrassa la XVII Mostra d'ensenyament! Un espai on t'orientem i t'assessorem de manera personalitzada sobre les diferents opcions educatives que s'oferten després de l'ESO.

Aquest any mantindrem les novetats introduides al 2017, una d'elles la seva ubicació, a les instal•lacions del Museu Tèxtil, carrer de Salmerón, 25 de Terrassa. La Mostra estarà oberta els matins de dilluns a divendres (reservat per centres d'educació de secundària) i a les tardes: els dilluns i dimecres de 17 a 18.45h i dimarts de 16 a 18.45h obert a tots i totes.

Quin tipus d'informació pots trobar a la Mostra d'Ensenyament?

- Ensenyament Regulat: Batxillerats, cicles formatius de grau mitjà i de grau superior, programes de qualificació professional inicial, ensenyaments universitaris, escoles d'adults, proves d'accés, etc.

- Cursos, monogràfics, tallers... Recull de què es pot estudiar a Terrassa: cursos de pintura, teatre, esports, idiomes...

- Activitats d'oci: voluntariat, intercanvis, activitats d'estiu, Districte Jove, idiomes a l'estranger...

- Altres temes d'interès: associacionisme, treball, salut, viatges...

 T'hi esperem!

 La Mostra de l'Ensenyament està organitzada pel Servei de Joventut i Lleure Infantil, a través dels programes Baumann Oficina Jove i Punt Jove a l'Institut.

DEMANA HORA O VINE
A L’OFICINA JOVE

Av. Jacquard, 1 – 93 784 83 90
De 9 a 14 h de dilluns a divendres. Dilluns de 16 a 19 h. 
CONSULTA'NS O DEMANA HORA

Casa Baumann

Casa Baumann Terrassa Joventut

Qui som?

Contacta amb nosaltres

El Taulell

el taulell de la Baumann

Busco, venc, compro...

Anuncis breus de les persones usuaries.

Professionals

profesionals

Materials per a professionals

Informes i documents sobre juventut per a professionals.

Contacta'ns

contacta

Vols contactar amb nosaltres?

Telèfons, horaris, mails...

instagramfacebooktwitteryoutube    Mapa serveis juvenils    LOPD VD