logo barra ajuntament terrassa

 

servei mobilitat europea

El programa de Mobilitat Internacional del Servei de Joventut i Lleure de l'Ajuntament de Terrassa, dóna informació, orientació i suport a joves i a entitats juvenils sobre les diferents maneres de viatjar a l'estranger (voluntariat, intercanvis, pràctiques professionals, treball temporal, formacions internacionals, entre d'altres).

Les diverses oportunitats que s'ofereixen per marxar a l'estranger des del programa, donen als i a les joves la possibilitat de gaudir una experiència vital enriquidora i de gran valor donats els beneficis que els hi pot comportar a tots els nivells: ampliació de les capacitats personals, professionals i educatives, coneixença d'altres realitats i cultures, aprenentatge d'idiomes, etc.

La Vibria Intercultural, entitat que gestiona aquest programa municipal, té una llarga experiència com a associació. Fundada l'any 2003 a Terrassa, i conformada per un equip humà carregat de vivències a d'altres països, són especialistes en tot tipus de mobilitat internacional, proporcionant una visió molt propera respecte els seus objectius fonamentals.

En què et podem ajudar?

treball Oficina Jove Casa Baumannviatges Oficina Jove Casa Baumannsalut Oficina Jove Casa Baumann

associacionisme Oficina Jove Casa Baumannhabitatge Oficina Jove Casa Baumannmobilitat internacional  Oficina Jove Casa Baumannparticipacio estudiantil Oficina Jove Casa Baumann

Casa Baumann

Casa Baumann Terrassa Joventut

Qui som?

Contacta amb nosaltres

El Taulell

el taulell de la Baumann

Busco, venc, compro...

Anuncis breus de les persones usuaries.

Professionals

profesionals

Materials per a professionals

Informes i documents sobre juventut per a professionals.

Contacta'ns

contacta

Vols contactar amb nosaltres?

Telèfons, horaris, mails...

instagramfacebooktwitteryoutube    Mapa serveis juvenils    LOPD VD